Ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου

ηλεκτρική θερμανση δαπέδουΗ ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου είναι ένα απόλυτα ασφαλές σύστημα, χωρίς κινδύνους διαρροών νερού ή σώματα τα οποία χρειάζονται τοίχους άδειους για εγκατάσταση. Είναι κατάλληλο για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου σας παρέχει θέρμανση, χωρίς απώλειες λειτουργίας (νοουμένου ότι ο χώρος σας είναι μονωμένος σωστά), και παρέχει ψηλή απόδοση θερμοκρασίας στον χώρο σας. Η λειτουργία της θέρμανσης ελέγχεται με ηλεκτρονικούς προγραμματιζόμενους θερμοστάτες ούτος ώστε να είναι αναμμένη για ελάχιστο χρονικό διάστημα σε όποιες δίποτε ώρες της ημέρας επιλέξετε. Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε ξεχωριστό θερμοστάτη σε κάθε χώρο για να ελέγχεται χωριστά το κάθε δωμάτιο και να μπορείτε να το ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Η ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου δεν έχει κόστος συντήρησης και έχει οικονομικό κόστος εγκατάστασης.

Πλεονεκτήματα:

    • Η θερμοκρασία δαπέδου γίνετε αθόρυβα, προσφέρει ομοιόμορφη θερμοκρασία στο χώρο και δίνει ευχάριστη αίσθηση θέρμανσης ακόμα και όταν περπατάμε ξυπόλυτοι.
    • Δεν προκαλεί ξήρανση του αέρα ή ρεύματα αέρα μέσα στον χώρο, κρατώντας τον χώρο καθαρό, χωρίς αιωρούμενα σωματίδια.
    • Δεν προκαλεί επιβλαβές ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, σε αντίθεση με τις παλιές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
    • Ο κάθε χώρος ρυθμίζετε με τον δικό του θερμοστάτη για δυνατότητα ανεξάρτητης θερμοκρασίας σε κάθε χώρο.
    • Ελευθερία διαμόρφωσης χώρου από αρχιτέκτονες και κατασκευαστές λόγο της εξοικονόμηση χώρου που προσφέρει
    • Δεν χρειάζεται λεβητοστάσιο και δεξαμενή πετρελαίου
    • Απαλλαγή από ανάγκη συντήρησης
    • Εύκολη ρύθμιση από οποιονδήποτε

     

Η ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου προσφέρει ευελιξία στην επιλογή δαπέδου καθώς εφαρμόζει σε όλων των ειδών τα δάπεδα (μάρμαρο, πλακάκια, ξύλο κλπ). Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους σε μόνιμη ή εξοχική κατοικία, επαγγελματικούς χώρους, σε νέα η αναπαλαιωμένα κτήρια και μπορεί να τοποθετηθεί σαν κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση.

Μειονέκτημα:

Δεν συστήνεται σε χώρους που καλύπτουν πάνω από 200 τετραγωνικά μέτρα λόγο του αυξημένου φορτίου ηλεκτρικής θέρμανσης που θα χρειαστεί.

 



Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για τη λήψη προσφορών και νέων





Τ.C. Multiklima Engineering Ltd© 2012. All rights reserved. - Powered by Novel Web Designs

Facebook