Θερμαντικά Σώματα

Θέρμανση με Θερμαντικά ΣώματαΗ θέρμανση με σώματα – καλοριφέρ είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος θέρμανσης. Η λειτουργία της είναι πολύ απλή. Η καύση του πετρελαίου / γκαζιού  γίνεται στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας μέσα σε λεβητοστάσιο. Εκεί ζεσταίνεται το νερό το οποίο μέσω κυκλοφορητή και μετά μέσο σωληνώσεων μεταφέρεται μέσα στο σπίτι μας. Τότε έρχεται η στιγμή που αναλαμβάνουν τα σώματα του καλοριφέρ να πάρουν τη θερμότητα από το νερό και να την αποδώσουν στο χώρο μας. Συνήθως τα σώματα μπαίνουν κοντά στους χώρους που έχουμε τις μεγαλύτερες απώλειες όπως κάτω από παράθυρα και δίπλα σε πόρτες, μπαλκονόπορτες.

Οι σημαντικότεροι παράγοντες για την απόδοση μιας εγκατάστασης θέρμανσης με σώματα είναι το υδραυλικό κύκλωμα σωληνώσεων, η σωστή επιλογή στο μέγεθος και το πάχος των θερμαντικών σωμάτων και η ποιότητα τους. Ο λέβητας (γκαζιού ή πετρελαίου) ο οποίος τροφοδοτεί το θερμό νερό στα θερμαντικά σώματα είναι ίσως και ο σημαντικός παράγοντας για την απόδοση σε μία τέτοια εγκατάσταση.

Θερμαντικά σώματα

Σήμερα τα θερμαντικά σώματα έχουν εξελιχθεί σε υψηλής αισθητικής σώματα τα οποία μπορούν να ενταχτούν άνετα σε ένα χώρο, διακοσμώντας τον χάρη στη μεγάλη ποικιλία διάφορων χρωματισμών και σχημάτων, διαμορφωμένων έτσι ώστε να ικανοποιούν κάθε γούστο ακόμα και του πιο δύσκολου πελάτη.

Πλεονεκτήματα θέρμανσης με σώματα/καλοριφέρ:

Το πλεονέκτημα της θέρμανσης με σώματα-καλοριφέρ είναι ότι η πιο άμεση απόκριση σε σχέση με την ενδοδαπέδια θέρμανση.

Μειονεκτήματα
θέρμανσης με σώματα/καλοριφέρ:

Ένα μειονεκτήματα της είναι ότι χρειάζεται να είναι άδειοι οι τοίχοι του χώρου για να τοποθετηθούν τα σώματα και αυτό μπορεί να εμποδίσει στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις πιο σύγχρονες Ευρωπαϊκές βιομηχανίες κατασκευής διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων πάνελς και tower rail, οι οποίες διαθέτουν υπερσύγχρονες και μεγάλης δυναμικότητας παραγωγικές εγκαταστάσεις, με υψηλές προδιαγραφές στην κατασκευή και ποιότητα των προϊόντων τους.

Επίσης αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος θέρμανσης σε νέα ή υφιστάμενα κτήρια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ένωσης για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης.



Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για τη λήψη προσφορών και νέων





Τ.C. Multiklima Engineering Ltd© 2012. All rights reserved. - Powered by Novel Web Designs

Facebook