Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής

Τοποθέτηση ειδών υγιεινήςTο μπάνιο θα πρέπει να είναι ένας άνετος, χαλαρωτικός και φιλόξενος χώρος. Σχεδιάζοντας το μπάνιο μας θα πρέπει να προσέξουμε να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να συνδυάζεται η πολυτέλεια με την άνεση με παράλληλο στόχο την σωστή εξυπηρέτηση του χώρου.

Αυτό επιτυγχάνεται με:

    • τον ορθό τρόπο τοποθέτησης των επίπλων
    • την ορθή εκμετάλλευση του χώρου, των ειδών υγιεινής και των επενδύσεων.
    • την σωστή επιλογή ώστε να είναι ικανά να αντέχουν, να είναι ανθεκτικά στην καθαριότητα, και στην συντήρηση.


Mε τη σωστή εφαρμογή των ειδών υγιεινής και διαλέγοντας μπάνια μέσα από μεγάλη ποικιλία ειδών υγιεινής, αξεσουάρ και επενδύσεων που διατίθενται στην αγορά, μπορούν να δημιουργηθούν χώροι υγιεινής άνετοι και ευχάριστοι όπως εσείς τους έχετε φανταστεί.
Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την τοποθέτηση νέων μοντέρνων ειδών υγιεινής και αναλαμβάνουμε κάθε είδους τοποθέτηση ειδών υγιεινής: λεκάνες, καζανάκια, νιπτήρες, μπανιέρες, σύνδεση νεροχύτη και αξεσουάρ μπάνιου. Όλες οι λεκάνες, νιπτήρες και μπανιέρες στερεώνονται από τους έμπειρους τεχνίτες μας με τα καταλληλότερα υλικά σύνδεσης.

Λεκάνες δαπέδου και τοίχου (κρεμαστές)

Όλοι γνωρίζουμε ότι όλες οι λεκάνες περιέχουν στο εσωτερικό τους ένα σιφόνι (οσμοπαγίδα).

Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Κατά την κατασκευή του μπάνιου και πριν την τοποθέτηση της λεκάνης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το τελικό ύψος του δαπέδου γιατί όλες οι λεκάνες δαπέδου έχουν αρχή της αποχέτευσης στους 13 πόντους από το τελειωμένο δάπεδο. Η σύνδεσης της λεκάνης γίνετε συνήθως με βίδες έτσι καθιστάται πιο εύκολη η αποξήλωση της λεκάνης για καθαρισμό και απόφραξη του αποχετευτικού σωλήνα. Στα παλαιά χρόνια τοποθετούσαν τις λεκάνες με τσιμέντο και ήταν σχεδόν αδύνατη η αποξήλωση της χωρίς να σπάσει ενώ σήμερα η συγκόλληση της γίνετε με σιλικόνη έτσι δεν χρειάζεται να τρυπηθεί ούτε το δάπεδο.



Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για τη λήψη προσφορών και νέων





Τ.C. Multiklima Engineering Ltd© 2012. All rights reserved. - Powered by Novel Web Designs

Facebook