Ηλιακά Συστήματα

Υπηρεσίες για ηλιακά συστήματα

Στη σημερινή εποχή οι ανάγκες για ενέργεια είναι διαρκώς αυξημένες και συνάμα είναι αυξημένη και η τιμή για την απόκτηση της ενέργειας σε οποιαδήποτε μορφή. Η εταιρεία μας εφαρμόζει ηλιακά συστήματα δίνοντας σας την δυνατότητα να έχετε στα χέρια σας την πιο καθαρή, αξιόπιστη, και οικονομική μορφή παραγωγής ενέργειας.


Τα ηλιακά συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως:

    • Βοήθημα για θέρμανση κτιρίων
    • βοήθημα θέρμανσης πισινών
    • Ζεστά νερά χρήσης για βιομηχανίες και νοικοκυριά

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας συστήσει τα καλύτερα ηλιακά συστήματα που υπάρχουν, τα πλέον ποιοτικά και απροβλημάτιστα προϊόντα της αγοράς τα οποία κατέχουν κυρίαρχη θέση στην αγορά.
Η σωστή μελέτη, τα αξιόπιστα και καλής ποιότητας υλικά, η αυτοματοποιημένη παραγωγή και η χρόνια εμπειρία, μας κατατάσσουν ικανούς να σας προμηθεύσουμε τα καλύτερα ηλιακά συστήματα με πιστοποιητικά ποιότητος απόδοσης και διάρκεια ζωής, που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει ακόμα και το διπλάσιο από προϊόντα του ανταγωνισμού. Πάντα εφαρμοσμένα από ειδικευμένους και έμπειρους υπαλλήλους της εταιρείας μας γιατί σημασία στην ποιότητα δεν έχει μόνο το προϊόν αλλά και η εφαρμογή τους.

Τα ηλιακά συστήματα καλύπτονται από 5 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και απόδοσης από τα εργοστάσια τους, αν και αποδεδειγμένα ο μέσος όρος ζωής τους είναι 25 χρόνια και φτάνουν ακόμα και τα 30.
Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για τη λήψη προσφορών και νέων

Τ.C. Multiklima Engineering Ltd© 2012. All rights reserved. - Powered by Novel Web Designs

Facebook