Κλιματισμός

Υπηρεσίες Κλιματισμού

Η εταιρεία μας είναι οι αντιπρόσωποι κλιματιστικών Haier στην Λάρνακα. Προμηθεύουμε κλιματιστικές μονάδες τύπου Ηaier σε χονδρική και λιανική τιμή με παγκύπρια εξυπηρέτηση. Η εταιρεία Μultiklima είναι συνώνυμη με τον κλιματισμό. Τα κλιματιστικά Haier έχουν σταθερό μερίδιο αγοράς 30%, που μεταφράζεται ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς για τα τελευταία 10 συναπτά έτη. Η Haier είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο των κλιματιστικών και των οικιακών συσκευών! Τα κλιματιστικά Haier είναι γνωστά για την ποιότητα τους, τον έξυπνο και σύγχρονο σχεδιασμό τους. H Haier είναι ένα αξιοσέβαστο όνομα (μάρκα) σε όλο τον κόσμο.

Να είστε σίγουροι ότι επιλέγοντας προϊόντα Haier, παίρνετε περισσότερα από ότι πληρώνετε, χάρη στο after sales service που παρέχει η εταιρεία μας. Προσφέρουμε 5 χρόνια γενική εγγύηση σε όλα τα προϊόντα, βιομηχανικά, οικιακά και συστήματα VRV.

Ο Όμιλος Haier το 1984  έχει αναπτυχτεί από ένα μεγάλο εργοστάσιο σε μέγα γίγαντα σημειώνοντας 29.000 φορές επέκταση τα τελευταία 21 χρόνια. Με πωλήσεις ύψους 2 δισ. δολ. στην ΗΠΑ το 2004. Η αξία του ονόματος (μάρκας) Haier το 2004 ήταν 7.5 δις δολάρια ΗΠΑ. Σήμερα τα προϊόντα της Haier πωλούνται παγκοσμίως σε περισσότερα από 30.000 καταστήματα σε 165 χώρες και οι πελάτες των Haier μπορούν να επισκεφτούν για τις αγορές τους 11.976 κέντρα εξυπηρέτησης. Ο Όμιλος Haier εποπτεύεται από τον Διευθύνων Σύμβουλο Zhang Ruimin. Ο Ruimin, ο οποίος το 2005 κατατάχτηκε ως ένας από τους 50 πιο σεβαστούς ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου από την βρετανική εφημερίδα the Financial Times.  Ο  Zhang Ruimin κατέχει διεθνή καριέρα και την έκτη θέση στον κατάλογο των 25 ισχυρότερων ανθρώπων των επιχειρήσεων Ασίας.

Η εταιρεία μας εκτός από την προμήθεια τον κλιματιστικών haier μπορεί να σας προσφέρει και της πιο κάτω υπηρεσίες κλιματισμού:

  • Έλεγχος χώρου – Μελέτη εγκατάστασης
   Το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας και ο μηχανολόγος μας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το χώρο ή τα αρχιτεκτονικά σχέδια του χώρου σας, να προχωρήσουν σε μελέτη και σχεδιασμό του χώρου και να σας προτείνουν συμφέρουσες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για κλιματισμό και εξαερισμό του χώρου σας, για την κάλυψη των αναγκών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Εγκαταστάσεις
   Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει παντός τύπου εγκατάσταση – οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών κλιματιστικών μονάδων (τοίχου, δαπέδου, ντουλάπες, χωστά μηχανήματα, ψύχτες, συστήματα VRV κλπ) στα πλαίσια προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας. Η εταιρεία καλύπτει πλήρως την ηλεκτρολογική εγκατάσταση που χρειάζεται κάθε σύστημα κλιματισμού.
  • Επισκευές- Συντήρηση
   Το τεχνικό προσωπικό μας, το οποίο είναι έμπειρο και εξειδικευμένο έρχεται επιτόπου στον χώρο σας, εφοδιασμένο με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει κάθε είδους βλάβη σε κάθε τύπου και όποια διποτε εταιρείας κλιματιστικό μηχάνημα.

Η εταιρεία μας σας συστήνει την ετήσια συντήρηση των κλιματιστικών, από εξειδικευμένο προσωπικό, γιατί αυτό έχει άμεση σχέση τόσο με την υγεία σας όσο και με την καλή λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων, είμαστε σε θέση να μπορούμε να συντηρούμε τα κλιματίστηκα σας και να προλαμβάνουμε όποια δίποτε πιθανή βλάβη κάνοντας τα να λειτουργούν στην αρχική και μέγιστη απόδοση τους. Η τεχνίτες μας εφαρμόζουν χημικό καθορισμό των στοιχείων, συμπλήρωση αερίου, έλεγχο των πιέσεων, έλεγχο και καθαρισμός αποχετεύσεων, έλεγχος αυτοματισμών και καθαρισμός φίλτρων για την απομάκρυνση μυκήτων, έλεγχος λειτουργίας μονάδος κλιματισμού

  • Αναλαμβάνουμε Οικιακό κλιματισμό
  • Αναλαμβάνουμε Ημικεντρικό κλιματισμό
  • Αναλαμβάνουμε Κεντρικό κλιματισμό

Πάντα στις καλύτερες τιμές και στην καλύτερη ποιότητα!
Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για τη λήψη προσφορών και νέων

Τ.C. Multiklima Engineering Ltd© 2012. All rights reserved. - Powered by Novel Web Designs

Facebook