Υδραυλικά

Υπηρεσίες Υδραυλικών Εγκαταστάσεων

Η εμπειρία μας, η σωστή και έγκυρη εκπαίδευση μας, μας δίνουν την δυνατότητα να υλοποιούμε σωστά ακόμη και τις πιο σύγχρονες και περίπλοκες υδραυλικές εγκαταστάσεις. Στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε τοποθετούμε πάντα τα πιο σύγχρονα υλικά και προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ως προς την αντοχή τους και ως προς την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους, διαλεγμένα από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των υδραυλικών προϊόντων.

Έχουμε την ευχέρεια, χάρη στο μηχανολόγο μας, να εκτελούμε μηχανολογική μελέτη για οποιοδήποτε έργο, να προχωρούμε στην εγκατάσταση με βάση τη μελέτη που έγινε, και τη δική σας καθοδήγηση ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε από πριν και εμείς αλλά και εσείς τι θα χρειαστούμε. Γνωρίζουμε το κόστος των υλικών και των εργασιών που θα χρειαστούν καθώς και τον απαιτούμενο χρόνο για την υλοποίηση του έργου και αποφεύγεται η πιθανότητα να δημιουργηθούν αργότερα τυχόν ανεπιθύμητα κόστη και καθυστέρηση υλοποίησης του έργου.

Αναλαμβάνουμε σε σπίτια, κτίρια, σχολεία, νηπιαγωγεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους εργασιακούς χώρους:

  • την υδραυλική εγκατάσταση
  • την αποχέτευση όμβριων
  • την αποχέτευση λυμάτων ή αποβλήτων
  • την σύνδεση και αποσύνδεση ειδών υγιεινής

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων όπως:

  • Επισκευή τυχόν διαρροών στις σωληνώσεις
  • Επισκευή και αντικατάσταση των στηλών αποχέτευσης και των υδρορροών
  • Επισκευή ειδών υγιεινής

Σε κάθε χώρο, οι χώροι όπου απαιτούν επισκευή και συντήρηση είναι η κουζίνα και τα μπάνια για να ελέγχετε ότι οι στρόφιγγες είναι σε καλή κατάσταση και έτσι το νερό δεν σπαταλιέται. Να μην υπάρχουν διαρροές στις σωληνώσεις και οι αγωγοί να είναι ελεύθερης ροής.




Newsletter

Εγγραφείτε τώρα για τη λήψη προσφορών και νέων





Τ.C. Multiklima Engineering Ltd© 2012. All rights reserved. - Powered by Novel Web Designs

Facebook